Şanlıurfa'da DEAŞ'ın infaz timi yakalandı!

www.edessatv.com

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü DEAŞ terör örgütünün infaz timini yakalandı.

Şanlıurfa Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyon neticesinde DEAŞ terör örgütünün infaz timi, kullandıkları silahlarla birlikte kıskıvrak yakalandı.

Örgüt aleyhine faliyet gösteren şahısları öldürmekle görevlendirilen ve DEAŞ'ın hakim olduğu Rakka'dan talimat alarak illegal yollardan Türkiye'ye giriş yaptıkları tespit edilen 3 kişilik deaş hücresi Şanlıurfa Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları neticesi yakalandı.

21 temmuz 2017 günü Şanlıurfa'da aracında seyir halindeyken motorsikletli iki şahıs tarafından başından ve göğsünden silahla vurularak öldürülen K.Farasi isimli şahıs ile ilgili yapılan çalışmalarda Şanlıurfa, Gaziantep ve Malatya illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyon ile Ahmet kod adlı Mahmud Elhamud, Mahmud El Cerrah ve Yaşar Kod adlı Bünyamin Hallak isimli 3 DEAŞ terör örgütü üyesi olayda kullandıkları silahlarla birlikte yakalandılar.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.