Şanlıurfa’da kamyon, TIR’a çarptı:1 ölü

Şanlıurfa- Gaziantep otobanında Birecik mevkiinde bir kamyon, tekeri patlayan ve yol kenarında bekleyen TIR’a çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa- Gaziantep otobanında Birecik mevkiinde bir kamyon, tekeri patlayan ve yol kenarında bekleyen TIR’a çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da kamyon, tekeri patlayan TIR’a arkadan çarptı. Kaza, Şanlıurfa Gaziantep otobanı Birecik mevkiinde meydana geldi.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın şiddetiyle kamyonda sıkışan sürücüyü kurtarmak için ekipler seferber oldu. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri kamyon sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından sürücünün cansız bedeni otopsi için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.