Şanlıurfa'da kuyumcu soygunu

Şanlıurfa'da kuyumcu soygunu

Şanlıurfa’da bir kuyumcu dükanının para kasasında bulunan 150 bin lira değerindeki altın ve paralar kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Şanlıurfa'da bir kuyumcu dükanının para kasasında bulunan 150 bin lira değerindeki altın ve paralar kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Eyyübiye ilçesinde bulunan tarihi Kuyumcular Çarşısı'nda yaşandı. Sabah saatlerinde Ortaköy escort bayan iş işyerini açan kuyumcu Mahmut Fidan, para kasasında bulunan 150 bin lira değerindeki altın ve paraların çalındığı fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, iş yerinde inceleme yaptı. Emniyet ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kuyumcu Mahmut Fidan büyük maddi zarar yaşadığını belirterek, hırsızların bir an önce bulunmasını istedi.

12 Eki 2020 - 15:53 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.