Şanlıurfa'da polisten sıkı denetim!

Şanlıurfa’da sokağa çıkma kısıtlamasında polisin denetlemeleri tüm hızıyla sürüyor. Kısıtlamayı ihlal eden kişilere  cezai işlem uygulandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın resmi tatil olması ve cuma gününe denk gelmesi nedeniyle bu hafta 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması İçişleri Bakanlığı tarafından uygulandı. Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren başlayan kısıtlama kapsamında Şanlıurfa’da polis tarafından sıkı denetimler yapıldı. Kentin bazı noktalarında kontrol noktaları oluşturan polis ekipleri, kısıtlamayı ihlal eden vatandaşlara cezai işlem uyguladı. Kısıtlamadan muaf olan kişiler ise belgelerini polislere göstererek yollarına devam etti.

“HASTANEYE” YALANI İŞE YARAMADI

Bu arada kısıtlamayı delen bazı kişilerin “Hastaneye gidiyorum, hastaneden geliyorum” şeklinde polislere yalan beyanda bulundukları öğrenildi. Ancak hastane ile ilgili herhangi bir belge sunmayan bu kişilere de polis tarafından cezai işlem uygulandı.

25 Nis 2021 - 16:01 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.