Şanlıurfa'da sahur ve iftar saat kaçta?

Müslüman aleminde "11 Ayın Sultanı" olarak tanımlanan Ramazan ayı için artık geri sayım başladı. Peki Şanlıurfa'da ilk iftar saat kaçta olacak? İlk sahur saat kaçta? detaylar haberimizde

Şanlıurfa'da sahur ve iftar saat kaçta?
Haber albümü için resme tıklayın

Ramazan ayına çok az bir süre kalmasıyla birlikte vatandaşları büyük bir heyecan sarmış durumda. Müslüman aleminde "11 Ayın Sultanı" olarak tanımlanan Ramazan ayı için artık geri sayım başladı. Peki Şanlıurfa'da ilk iftar saat kaçta olacak? İlk sahur saat kaçta?

En erken iftarı yurdun en doğusunda bulunan Hakkari açarken en geç iftarı yurdun en batısında bulunan Edirne açacak. Şanlıurfa'da 2017 yılının ilk iftarı 19.43'te açılacak. Şanlıurfalılar sahura 03.20'de kalkacak

Şanlıurfa Ramazan İmsakiyesi 2017

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.