Şanlıurfa'da sunuculuk ve spiker kursu açılıyor

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri bünyesinde hizmet veren Bahçeli evler gençlik merkezinde Osmanlıca’dan tutun Ebrulu sanatına kadar her türlü kursu görmek mümkün.

Kursta son olarak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Spiker ve sunuculuk kursu’da verilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri bünyesinde hizmet veren,Şanlıurfa Bahçeli evler gençlik merkezi kurslarını vermeye devam ediyor.

Gençlik merkezinde Osmanlıca, Arapça,Hat Sanatı, Ebru Sanatı, Diksiyon kursu ve daha bir çok kurs görmek mümkün. Merkezde bundan sonraki süreçte Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Spiker ve sunuculuk kursu’da verilecek.

Kurs hocası İbrahim Halil Çelik, İş ihtiyaçları karşılayacak şekilde taleplerine cevap verdiklerini dile getirerek, Çağrı merkezleri olsun değişik iş kollarında kalifiyeli eleman yetiştirdiklerini belirtti.

ÇELİK: AMACIMIZ İŞ KOLLARINA KALİFİYELİ ELEMAN YETİŞTİRMEK

Mevcut kursların yanında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Spiker ve Sunuculuk kursunun vereceğini belirtten Çelik, Güney Doğu’da bir ilk olduğunu söyledi.

SUNUCULUK VE SPİKER KURSU AÇILIYOR

Kurs Hocası Çelik, kurs kayıtlarının başladığını belirtterek son kayıt ise 3 Temmuz tarihinde son bulacağını söyledi.


18 May 2017 - 15:36 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.