Şanlıurfa'da taşeron işçilerin kadro listeleri ne zaman açıklanacak?

.

Taşeron işçilerinin kadro başvuruları 11 Ocak 2018’de sona ermişti. Heyecanla kadro haberini bekleyen taşeron işçileri bu kes açıklanacak listeleri bekliyor.

Taşeron işçileri için kadro müjdesi sonrasında, başvuru ve kadroya alınma detayları açıklandı. 2 Ocak'ta başlayan kadro başvuruları 11 Ocak Perşembe günü sona erdi.

Güvenlik ve arşiv formunu doldurarak başvuruları tamamlayan işçiler şimdi ise kadro sonucunu merakla bekliyor. Peki, taşeron işçiler için kadro hak sahipleri listesi ne zaman açıklanacak? Kadro hakkı kazanan taşeron işçileri için bundan sonraki süreç nasıl işleyecek? Kadroya geçenler listesinde ismi olmayan taşeron işçileri nereye, ne zaman itirazda bulunacak? Sonraki aşamada taşeron işçiler için kadro sınavları ne zaman yapılacak? İşte, taşerona kadroya ilişkin son gelişmeler...

KADRO LİSTESİ NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Dört gözle kadro bekleyen taşeron işçileri için her şey yarın netleşecek. 11 Ocak Perşembe saat: 17.00 itibariyle sona eren kadro başvuruları sonrası taşeron işçilerinden kadroya geçenlerin listesi bekleniyor.

Bu kapsamda edindiğimiz bilgilere göre Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünde kadro bekleyen taşeron işçilerinin listeleri yarın mesai saatleri içerisinde Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nün resmi sitesinde yayınlanacağı öğrenildi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü sitesine ulaşmak için tıklayın

LİSTEDE ADI BULUNMAYANLAR İTİRAZ EDECEK

Kadrolu olmak üzere başvuruda bulunan taşeron işçileri için yayınlanacak olan kadroya geçmeye hak kazananlar listesinin dikkatle incelenmesi gerekiyor. Listenin açıklanmasını takip eden üç gün içerisinde başvuruda bulunduğu halde adını listede göremeyen işçiler itiraz haklarını kullanacaklar. Listede adını göremeyen işçiler için itiraz başvurusu süreci ise 21 Şubat 2018 gününe kadar devam edecek.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.