Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Hilvan Cumhuriyet Başsavcılığı ile yapılan koordineli çalışmalar sonucunda, Şanlıurfa İl J.K.lığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı olayları ile mücadele kapsamında, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde bir çok uyuşturucu madde ele geçirildi.

S.A., M.Y. ve M.S.A. isimli şahısların, temin etmiş oldukları uyuşturucu maddelerini, Şanlıurfa İl merkezinde gençlere satmak suretiyle gençleri uyuşturucuya özendirerek ticaretini yaptıkları bilgisinin öğrenilmesi üzerine, 13 Mayıs 2020 tarihinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, şüphelilere ait araçta yapılan arama sonucunda; aracın içerisine gizlenmiş vaziyette, bin on (1.010) adet Extacy uyuşturucu hap ele geçirilmiş olup, olaya ilişkin S.A., M.Y. ve M.S.A. isimli (3) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Söz konusu olay ile ilgili, S.A., M.Y. ve M.S.A. isimli (3) şüpheli şahıs, 14 Mayıs 2020 günü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.