Şanlıurfa'da zam şampiyonu 'Yeşil Biber'

.

Şanlıurfalıların vazgeçilmezleri arasında yer alan yeşil biber, tezgahlardaki fiyatıyla adeta cep yakıyor. Semt pazarı esnafı, yeşil biberin kilogram fiyatının 8 ile 12 lira arasında değiştiğini söyledi.

Şanlıurfa’nın tarihinde önemli bir yeri olan yeşil biber semt pazarındaki fiyatıyla vatandaşları adeta kendinden uzaklaştıran sebzeler arasında yer alıyor. Hal böyle olunca biber ayın zam şampiyonu oldu.


Seralardaki son mahsullerin toplanıp yeni ekimlerin yapıldığını söyleyen semt pazar esnafı pahalılığın bir ay daha devam edeceğini söyledi.


23 Mar 2019 - 14:17 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.