Şanlıurfalı öğrenciler, Sancaktepe Belediyesi'ni ziyaret etti

.

Sancaktepe Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve İçişleri Bakanlığı öncülüğünde yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Şanlıurfa'dan gelen öğrencileri misafir etti.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve İçişleri Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Şanlıurfa'dan İstanbul'a gelen 260 öğrenci Sancaktepe Belediyesi tarafından misafir edildi. Öğrencileri ilçesinde ağırlayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, misafir öğrencilerin 1915 Çanakkale Panorama, Muhsin Yazıcıoğlu Şehitler Parkı ve Bilim Deney Merkezi'ni ziyaret ettiklerini ifade etti.

"İller arası kardeşlik köprüsü kuruluyor"

"Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Şanlıurfalı öğrencileri ağırlayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "180 günlük eylem planı kapsamında "Biz Anadoluyuz Projesi" hayata geçirildi. Proje kapsamında Doğu ile Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde belirlenen 21 il'den 15 yaş ve altı okul çağında olan 50 bin kardeşimize ülkemizin farklı şehirleri ziyaret ettirilerek iller arası kardeşlik köprüsü kurulması, ortak kültürel değerlerin paylaşılması hedeflenmektedir.15 hafta sürecek programda Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak ve Hakkari illerinden gelen öğrenciler İstanbul'u ziyaret etme fırsatı bulup tarihi ve kültürel yerleri gezme fırsatı yakalayacaklar. Bu kapsamda Şanlıurfa'dan gelen 260 öğrenci kardeşimizle bir araya gelmenin ve böylesine anlamlı bir projeye katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Edessa TV Haber Merkezi

23 Mar 2018 - 13:44 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.