Şanlıurfaspor Niğde Belediyespor maçına hazırlanıyor

.

Niğde Belediyespor maçına hazırlanan Şanlıurfaspor, bugünkü antrenmanda çabukluk ve koordinasyon çalışmaları yaptı.

Şanlıurfaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grubun 18. Haftasında Pazar günü saat 13.00’te 11 Nisan Stadyumu’nda karşılaşacağı Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde bugün düzenlenen antrenmana düz koşu ile başlayan oyuncular, daha sonra ısınma hareketleri devam etti. Sağanak yağmur altında yapılan antrenmanda, oyuncular istasyonlar halinde çabukluk ve koordinasyon çalışmaları yaptı. Bir saat 30 dakika süren idman, pas çalışması ve taktik maçla sona erdi.

Sarı-Yeşilli takım, Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.