Şehrim 2023 Otobüsü Karaköprü'de

.

Şehrim 2023 Otobüsü Karaköprü'de
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe teşkilatı ile birlikte Karaköprü ilçesine gelen “Şehrim 2023” otobüsünü ziyaret etti. Başkan Baydilli Karaköprü ile ilgili hayallerini yazdı.

AK Parti Genel Merkez, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından hayata geçirilen "Şehrim 2023" otobüsü Şanlıurfa merkez Karaköprü ilçesinde vatandaşlarla anket çalışması yaptı.

Karaköprü, Mehmet Hafız Bulvarına gelen "Şehrim 2023" otobüsünü Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı ile birlikte ziyaret ederek Şanlıurfa ve Karaköprü ile ilgili hayallerini yazarak sandığa attı.

"Şehrim 2023" otobüsü önünde açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,

“Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile “Şehrim 2023” otobüsü ilçemize gelerek vatandaşlarımızla anket çalışması yaptı. Bizde Meclis Üyelerimiz ve İlçe teşkilatımızla birlikte “Şehrim 2023” otobüsünü ziyaret ederek çalışmaları yerinde gördük” dedi.

Bu anket çalışmasını çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Metin Baydilli, “Şehrim 2023 otobüsünü ziyaret eden vatandaşlarımız fikirlerini, hayallerini yazıyor. Bu anket çalışması 2023 yolunda hem Türkiye’miz, hem Şanlıurfa’mız hem de Karaköprü’müz için önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tür çalışmalar Karaköprü’müzü geleceğe taşıyacaktır. Vatandaşlarımızın talepleri önerileri genel merkezimize iletilecek. Genel merkezimizin vereceği talimatlar doğrultusunda daha güzel daha yaşanılabilir bir Karaköprü’yü vatandaşlarımızla birlikte inşa edeceğiz. Bu çalışmadan dolayı Genel Merkez, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise şunları söyledi:

“Şehrim 2023” otobüsümüz bugün Karaköprü’de. İlk hedefimiz olan 2023’e doğru Şehrimizin ihtiyaçları anlamında vatandaşlarımızla anket çalışması yaptı. İlçemizde halkımızın talepleri beklentileri yazdılar.. Genel merkezimizin 2023’e doğru şehircilik anlamındaki bu çalışmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Çok verimli bir çalışma Bu anketler sonucunda hazırlanacak olan rapor sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımıza sunulacaktır.”

Açıklamaların ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ankete katılarak Karaköprü ile ilgili hayallerini yazdı.

Öte yandan “Şehrim 2023 otobüsü yarın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Kültür Merkezi önünde yer alacak.

Edessa TV Haber Merkezi

04 Nis 2018 - 14:18 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.