Şeyma öğretmenin katilinin cezası belli oldu

Şanlıurfa’da görev yapan Öğretmen Şeyma Sarı ve kız kardeşi Tuğba’yı öldüren platonik aşık Muzaffer Canpolat'a, 2 kez müebbet hapis cezası verildi.

Olay, 27 Haziran 2019 Perşembe günü Selçuklu ilçesi Binkonut Mahallesi Revan Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Eşinden ayrı yaşayan 3 çocuk babası 53 yaşındaki Muzaffer Canpolat, Şanlıurfa’da görev yaparken izin kullanarak memleketine dönen platonik aşık olduğu komşuları 25 yaşındaki Şeyma Sarı’nın evine gitti. Evde çıkan tartışmanın ardından belinden silahını çıkaran Muzaffer Canpolat, anne Hacer Sarı, Şeyma Sarı ile kardeşi Tuğba Sarı’ya ateş etti.

Urfa’da Eyyübiye ilçesine bağlı Mutlukaya İlkokulu'nda görev yapan Şeyma Sarı ile kardeşi Tuğba Sarı, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve uzun süre yoğun bakım ünitesinde kalan Hacer Sarı ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

Olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Canpolat hakkında, 'kasten öldürme' suçundan 2 kez müebbet, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan da 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle Konya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Mahkeme tarafından bugün görülen duruşmada, Canpolat’a verilen ceza belli oldu. Canpolat hakkında hiçbir indirim kullanmayan mahkeme heyeti, cani adamı Sarı kardeşleri öldürdüğü için iki kez müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Ayrıca Canpolat’a iki kız kardeşin anneleri Hacer Sarı'yı ağır yaraladığı için de 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 15 yıl ceza verildiği öğrenildi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.