Siverek, Kültür Merkezine kavuşuyor

.

Siverek, Kültür Merkezine kavuşuyor
Haber albümü için resme tıklayın

Sanat alanında Türkiye'ye bir çok isim kazandırmış Siverek, Büyükşehir Belediyesi sayesinde kültür merkezine kavuşuyor. Başkan Çiftçi'nin 'her ilçe için olmazsa olmazlarım' arasında sıraladığı kültür merkezlerinin Siverek adresindeki açılışı 4 Haziran Pazartesi günü saat 18.30'da gerçekleştiriliyor.

Şehir merkezinde ve 13 ilçenin tümünde aynı hizmetleri halkla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, semt pazarları, semt sahaları, alt ve üst yapı derken sosyal hayata yönelik projeleri ile de dikkat çekiyor. Başkan Nihat Çiftçi'nin 'Her ilçemizde kültür merkezleri olmalı' vizyonu ile başlattığı kültür merkezi hizmet atağında Siverek Kültür Merkezinin inşaatı tamamlandı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN AÇILIŞA DAVET

4 bin 900 metrekarelik kapalı alana sahip Siverek Kültür Merkezinin içerisinde 710 kişilik konferans salonu, idare binası, anfi, atölyeler, otopark ve çocuk kütüphaneleri yer alıyor. 6 milyon lira maliyetli bir projeyi daha Siverek halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek tüm Siverek halkını açılışa davet eden Başkan Çiftçi, "Allah'a şükürler olsun şehrini seven Büyükşehir kadroları halkına ne söz verdiyse yerine getiriyor. Belediyecilik budur.

AK belediyeciliğin özünde insan var, hizmet var. Büyükşehir Belediyesi olarak Siverek'e kazandırdığımız kültür merkezi sayesinde her yaştan vatandaşımız kültür şehri Şanlıurfa'da hak ettiği hizmeti alacaktır. Tüm bu duygularla tüm Siverek halkımızı Pazartesi günü saat 18.30'da Fırat mahallesinde yapımını tamamladığımız kültür merkezimizin açılışına davet ediyoruz" dedi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.