Siverekli esnaftan yetkililere çağrı

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde bulunan Seyfioğlu Caddesi’ndeki kaldırımların neredeyse tamamı kullanılamayacak durumda. Cadde esnafının kendi imkânlarıyla zaman zaman yaptığı kaldırımlar tepki topluyor. Esnaf, belediyeye tepki için onardığı kaldırıma bakın ne yazdı?

Siverekli esnaftan yetkililere çağrı
Siverekli esnaftan yetkililere çağrı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Siverek’in en eski caddelerinden olan ve yoğun bir sirkülasyonun yaşandığı Seyfioğlu Caddesi’ndeki esnaf ilgisizlikten şikâyetçi. Esnaf, cadde üzerinde bulunan ve uzun yıllardır tahrip olan kaldırımların yenilenmemesine tepki gösterdi.

Yaklaşık 20 esnaf, yetkililere defalarca haber verilmesine rağmen herhangi bir çözümün bulunmadığını ve kaldırım onarım ve yenilenme çalışmasının olmadığını ileri sürüyor.

Zaman zaman kaldırım onarım çalışmalarını imece usulü yaptıklarını dile getiren esnaf, yaşanan bu mağduriyetin ivedilikle giderilmesini istiyor.

Hal böyle olunca esnaf, en son onardığı kaldırıma belediyeye tepki göstermek için “Belediye Utansın” yazdı. Yazılan yazı şaşkınlığa neden olurken kaldırımların yenilenip yenilenmeyeceği merak konusu oldu.

Tepki gösteren esnaf listesi.

Öte yandan bazı vatandaşlar ise kaldırım konusunda esnafın duyarlı olmasını isteyerek, kaldırımların esnaf tarafından işgal edildiğini belirtti.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.