Siverek'te okullar arası anlamlı yardımlaşma

www.edessatv.com

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ’Kardeş Okul Projesi’ kapsamında Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleri, Osman Esad Efendi İmam Hatip ortaokuluna klima yardımında bulundu.

Konu hakkında açıklamada bulunan Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi edebiyat öğretmeni Yunus Güzel, "İlçede okullar arası yardımlaşma ve dayanışmanın yaygınlaşması ve eksikliklerin tamamlanması amacıyla okullar arası kardeşlik projesi kapsamında imkanlar ölçüsünde güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışma sayesinde yardım yapmak isteyen, büyükleri hayrına okullara katkı sunmak isteyen yardımsever vatandaşları da bulup aracı oluyoruz. Bugün de aracılığımızla yardımsever bir vatandaşımızın katkısıyla Osman Esad Efendi İmam Hatip ortaokulunun bir sınıfına klima taktırdık. Daha önce de bu okulumuzda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamıştık. Bu yardımlar da katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Osman Esad Efendi Ortaokulu idarecileri kardeş okul projesinin tüm okullar tarafından uygulanmasıyla okullardaki bir çok eksiğin giderilebileceğini belirterek, klima hibesi için teşekkür etti.

12 Eki 2017 - 15:15 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.