Siverek'te otomobillerin çarpışma anı kamerada!

www.edessatv.com

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde iki otomobilin çarpışma anı ve sonrası kameralara yansıdı.

Kaza, Dicle Mahallesi Dicle Mahallesi İzollu Bozan Ağa Caddesindeki kavşakta meydana geldi. Plakaları ve sürücüleri öğrenilemeyen seyir halindeki iki otomobil, kavşakta çarpıştı. Otomobillerin çarpışma anları caddede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, kaza sonra yaşanan panik ise çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Görüntülerde kaza sırasında yaralanan sürücüye ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. Kazaya karışan otomobillerden biri yol kenarındaki odunluk alana çıkarken, yaralı sürücünün ise yerde yatarken görüntüleniyor.


İHA


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.