Siverek'te yılanların dansı görenleri şaşırttı

.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde birbirine kenetlenen iki yılanın dansı görenleri şaşırttı.

Siverek'e 20 km uzaklıkta bulunan Eskihan Mahallesinde iki yılanın birbirine kenetlenerek dans ettiğini gören vatandaşlar o anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Yılanların dansını görüntüleyen vatandaşlar; evin önündeki bahçede iki yılanın birbirine kenetlendiğini fark edince o anları ölümsüzleştirmek için görüntülediğini söyledi.

Öte yandan Siverek'te geçmişten gelen bir inanışa göre birbirine kenetlenen iki yılanın üzerine eşarp atıldığında atan kişinin dileğinin kabul olacağına inanılıyor. Siverek'in Eskihan mahallesinde yılan gören vatandaşlar da evlerinin önünde adeta dans eden iki yılanın üzerine eşarp atarak bu geleneği sürdürdü.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.