Suruç'ta karakola saldırı: 1 asker şehit oldu

Suruç'ta karakola saldırı: 1 asker şehit oldu

Şanlıurfa Suruç'ta sınır karakoluna saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı. TSK, saldırının ardından Suriye tarafında sınıra yakın mevzileri top atışına tuttu.

Suruç'ta sınır karakoluna üzerinden saldırı düzenlendi. Havan topu ile yapıldığı belirtilen saldırıda bir asker şehit olurken, bir asker de yaralandı.

TSK, Suriye tarafından sınır bölgesine yakın mevzileri top atışına tuttu.

Valilikten açıklama geldi

Saldırının ardından Şanlıurfa Valiliğinden yazılı açıklama geldi. Valilik açıklamasında "Suruç'ta sınır karakolumuza yapılan hain saldırı sonucu 1 kahraman askerimiz şehit olmuş, 1 askerimiz de yaralanmıştır. Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz" denildi.

18 Eyl 2022 - 13:54 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.