TKDK Çalışmaları Kurumların dikkatini çeliyor

.

TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim ve 6 uzman personel, Çekya Devlet Tarım Destekleme Fonu’nun daveti üzerine Çekya Ödeme Ajansı’na çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Ortak alanlarda faaliyet gösteren Kurumların personelleri tecrübe paylaşmında bulundular, başarılı uygulama örneklerini yerinde incelediler.

Çekya Ödeme Ajansı Heyeti Başkanı Jana Ludvikova; TKDK’nın Türkiye’de çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini belirterek tarih ve kültür şehri Şanlıurfa’ya gelerek bu yatırımları yerinde incelemek istediklerini söyledi.

Dr.Yetim; çalışma ziyaretinde iki ülkenin tarım ve hayvancılık desteklerini karşılaştırma fırsatı bulduklarını belirterek, çalışma ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Dr. Yetim; Çekya Heyeti ile Şanlıurfa’da çalışma gerçekleştirmekten mutluluk duyacaklarını söyleyerek, Çekya Heyeti’ni Şanlıurfa’ya davet etti.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.