Turgut Özal Meslek Lisesinde Gazetecilik Eğitimi

Bölgede sadece Şanlıurfa Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bulunan gazetecilik bölümüne olan ilgi artıyor. Gazetecilik kökenli iki öğretmen, 4 kademeli sınıflardan oluşan 70 öğrenciye eğitim veriyor.

Turgut Özal Meslek Lisesinde Gazetecilik Eğitimi
Haber albümü için resme tıklayın

Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Bölümüne gösterilen ilgi gün geçtikçe artıyor. 4 farklı bölüm bulunan okulda gazetecilik bölümünde 9, 10, 11 ve 12 olmak üzere 4 kademede eğitim veriliyor. Yaklaşık 70 öğrenci, 4 yıl boyunca tam donanımlı eğitim alıyor.

Kendisi de daha önce gazetecilik yapmış olan Gazetecilik Meslek Dersi öğretmeni Saynur Ural, "Öğrenciler bölümümüze severek geliyorlar' dedi.

Bölümün diğer öğretmeni Ali Çelik, "Urfa'da meslek lisesi bölümünü okuyacak öğrencilere bölümümüzü tavsiye ediyoruz" diyerek gazetecilik bölümüyle ilgili önemli bilgilere yer verdi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.