Urfa’da serinleten duraklar iş başında!

ŞANLIURFA'da havaların iyice ısınmaya başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için otobüs duraklarına vantilatör ve buhar sislenme sistemini faaliyete geçirdi.

Hava sıcaklığının 40 derecenin üzerinde seyrettiği kentteki sıcaklar, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, şehir içi yolcu taşımacılığında kullanılan otobüslerde sürekli klimaların açık tutulması için denetimler yaparken, yolcuların durakta otobüs beklerken sıcaktan etkilenmemeleri için 'Buharlı Sislenme' uygulamasını başlattı.

Uygulama kapsamında otobüs duraklarında kurulan sistemle vatandaşlara soğuk su püskürtülüyor.

Büyük vantilatörün de yerleştirildiği duraklarda otobüs bekleyenlerin, püskürtülen soğuk suyla sıcaktan etkilenmelerinin önlenmesi amaçlanıyor.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.