Urfa’da tatile gidemeyenler havuzlara akın etti

Şanlıurfa’da bayram tatilinde şehir dışına çıkma imkanı bulamayanlar, havuzlara akın etti. Vatandaşlar, sıcaklığın 45 dereceye ulaştığı kentte tatili havuzlarda serinleyerek geçirdi.

9 günlük bayram tatili nedeniyle Şanlıurfa’da birçok kişi şehir dışına çıkarak tatili Akdeniz sahillerinde geçirdi. Tatilin keyfini doyasıya yaşadı. Ancak bir de şehir dışına çıkma fırsatı bulamayanlar da vardı.

Sıcaklığın 45 dereceye ulaştığı kentte denize gidemeyenler, havuzlara akın etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hizmet veren havuzlar doldu taştı. Sıcaktan bunalan vatandaşlar, serinlemenin avcılar escort keyfini bu havuzlarda yaşadı.

Ücretsiz havuz keyfini kaçırmak istemeyen vatandaşlar “Havalar çok sıcak. Akdeniz’e gidemiyoruz. Biz de tatilin tadını havuzda çıkarıyoruz” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hizmete açılan havuzlardan günlük binlerce kişi faydalanıyor. Havuzlar Pazartesi günü dışında sabah 10.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında vatandaşın hizmetine açık. Havuzlarda ayrıca çocuklara yönelik ücretsiz yüzme kursları da veriliyor.

11 Tem 2016 - 14:37 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.