İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, 2 aylık teknik ve fiziki takibin ardından kent merkezi ile Akçakale ilçesinde belirlenen adreslere geçtiğimiz günlerde operasyon düzenlemişti. Eş zamanlı baskınlarda, 'fuhşa aracılık ve teşvik' ile 'fuhuş için yer temin etme' suçlarını işledikleri iddiasıyla aralarında Azerbaycan, Kırgızistan, Suriye ve Rusya uyruklu kadınların da bulunduğu 26 kişi gözaltına alınmıştı.
Şüpheliler arasındaki yabancı uyruklu 14 kadın, mahkemede işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi İl Müdürlüğü’ne teslim edilirken, 12 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Dosyaya bakan savcının itirazı üzerine serbest bırakılan 12 şüpheli tutuklanma talebiyle yeniden adliyeye sevk edildi.
BİHA
Siverek'te çatı yangını yürekleri ağza...
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan göreve başladı
FETÖ operasyonunda 7 tutuklama
Aktif parti sayısının artması halk için...
Şanlıurfa'ya ataması yapılan Vali Ayhan'a...
Viranşehirli öğretmen: Adalet istiyoruz
Vali Erin, Şanlıurfa'dan ayrıldı
Başkan Yavuz Urfalı tarım işçilerinin sorunlarını...
istanbul escort ataşehir escort kadıköy escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort pendik escort ümraniye escort halkalı escort ataköy escort beylikdüzü escort şişli escort türk porno mobil porno Dubai escorts escort Berlin link istanbul escort şişli escort ataşehir escort mecidiyeköy escort mersin escort taksim escort
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!