Vali Erin televizyoncularla buluştu

Vali Erin televizyoncularla buluştu

Önceki gün Şanlıurfa’daki gazete sahipleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, dün akşam da yerel TV sahipleri ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Sakıb’ın Köşkü’nde gerçekleşen buluşmaya; İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. İbrahim Madenli, Güneydoğu TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kapaklı ve Yayın Yönetmeni Faruk Bayuk, Edessa TV Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Savaş ve Yayın Yönetmeni Ferhat Özer, Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru ve Yayın Yönetmeni Ahmet Köse ile Duru TV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Süt ve Yayın Yönetmeni Mehmet Canbek katıldı.

Buluşmada, Şanlıurfa’da göreve başladığı günden bu yana yaptığı tespitleri ve çözüm önerilerini değerlendiren Vali Erin, başta eğitim olmak üzere, sanayi, turizm, sağlık gibi belli başlı konularda yapılan çalışmaları hatırlattı.

Şehrin gelecek vizyonunu oluşturmak, hedeflerini belirlemek ve o hedeflere ulaşmak için yapılması gerekenler hakkında görüşlerini açıklayan Vali Erin, “Bu şehri seviyorsak ki bundan hiç birimizin şüphesi yok, o zaman şehrimizin geleceği için, insanlarının refahı için tüm kesimlerin elbirliği ile ortak hedeflere kilitlenmesi gerekiyor. Kurallı ve kararlı bir çalışma prensibi ile başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” diye konuştu.

Çeşitli konularda istişarelerin yapıldığı toplantı, Vali Erin’in TV’lere verdiği mülakatın artından sona erdi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.