Yazın toz, kışın ise çamur içindeler

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan alt yapı sorunu vatandaşın tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar yazın tozdan, kışın ise çamurdan şikayetçi.

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi 9848. Sokak’ta yaşayan vatandaşlar sokağın bakımsızlığından şikayetçi. Whatsap ihbar hattımıza ulaşan Haliliyeliler, mahallesinde alt yapı ve üst yapı çalışmasının yetersizliğ olduğunu illeri sürdü.

Mahalleye herhangi bir çalışmanın yapılmadığını illeri süren vatandaşlar: “yazın tozdan, kışın ise çamur içindeyiz. Bu sorunun bir an önce giderilmesini istiyoruz. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Bu sorunu çözsünler. Evlerimizin camlarını tozdan dolayı açamıyoruz. Yetkililerin hassas olmasını istiyoruz” dedi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.