Yetenek Atölyesi, sokak hayvanlarını unutmadı

.

Yetenek Atölyesi, sokak hayvanlarını unutmadı
Yetenek Atölyesi, sokak hayvanlarını unutmadı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Dünyada ve Türkiye’de, sokak hayvanlarına şiddet devam ederken, Şanlıurfa'da Özel Yetenek Atölyesi Anaokulu Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Şanlıurfa Veteriner Hizmetleri Birimi Kedi ve Köpek Rehabilitasyon Merkezinde bulunan yüzlerce kedi ve köpeği unutmadı.

Özel Yetenek Atölyesi Anaokulu Kreş ve Gündüz Bakım Evi, sevimli dostların yaşamlarını sürdürebilmesi için her yıl öğrenci ve veli iş birliğiyle yapmış oldukları sosyal sorumluluk projesine bu yıl da "Uzat elini onlar da yaşasın" sloganıyla sokak hayvanlarına yardım kampanyası başlatarak Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Birimi Kedi Köpek Rehabilitasyon merkezine gıda yardımında bulundu.

Özel Yetenek Atölyesi Anaokulu Kreş ve Gündüz Bakım Evi Yöneticisi Sİbel Ünal, “Can dostlarımız asla yalnız değil” diyerek herkesin bu yardım kampanyası etrafında toplanması için çağrıda bulundu. Tüm halkımızı bu atmosferde görmekten mutluluk duyacağını ifade eden Ünal, Büyükşehir Belediyesi'ne hayvanlara sağlamış olduğu bu güzel ortam için ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim dedi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.