Yıldız, ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Yıldız Ahde Vefa Ziyaretleri Kapsamında Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Yıldız Ahde Vefa Ziyaretleri Kapsamında Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri ahde vefa ziyaretleri kapsamında son olarak Parti Kurucularından, Geçmiş Dönem İl Başkanı ve milletvekili Müfit Yetkin'i, Parti Kurucularından Yahya Murat Küçükoğlu'nu, Ali Mengi’yi, Recep Kutluay’ı ve Halil Soran’ı ziyaret etti.

Başkan Yıldız, AK Parti’de AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı yapmış İl Başkanlarını, İl Genel Meclis Başkanlarını, Parti Kurucularını ziyaret etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Yıldız yaptığı açıklamada; “Bugünkü ziyaretimiz kapsamında partimize emek vermiş AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı yapmış aynı zamanda Milletvekilliği görevini en iyi şekilde yerine getirmiş görükle escort çok kıymetli Sayın Müfit Yetkin’i, aynı şekilde parti kurucularımızdan Yahya Murat Küçükoğlu'nu, Ali Mengi’yi, Recep Kutluay’ı ve Halil Soran’ı ziyaret ettik. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Partimizin bugüne gelmesinde emekleri büyüktür. Ben partimizde görev yapan tüm AK kadromuza teşekkürlerimi bir borç biliyorum” dedi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.