AK Parti Birecik ve Suruç ilçe kongreleri tamamlandı

.

AK Parti Birecik ve Suruç ilçe kongreleri tamamlandı
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Suruç ve Birecik ilçe kongreleri yoğun katılımla tamamlandı. Kongrelere katılarak partililerle buluşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, görevi devreden başkanlara teşekkür ederken yeni seçilen başkanlara da görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti Suruç ve Birecik 6. Olağan İlçe Kongreleri partililerin yoğun katılımı ile yapıldı. Kongrelere Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile oda ve dernek başkanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

SURUÇ'TA KAYA GÖREVİ BÜLBÜL'E DEVRETTİ

Kongrelerin ilk adresi Suruç oldu. Suruç'ta düzenlenen ve tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Kaya görevi Naif Bülbül'e devretti. Kongreye katılarak partilileri selamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, göreve geldiği günden bu yana Suruç için hizmetin en iyisini sunduklarını söyledi. 2018 yılında Suruç kırsalı için 150 kilometrelik asfaltlama programı yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi ayrıca İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi için de yakın bir tarihte ihaleye çıkılacağını belirtti.

Başkan Çiftçi'nin ardından kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise AK teşkilatların her zaman en iyi şekilde çalıştığının altını çizerek Suruç'un referandumda oylarını yüzde 95 oranlara varan düzeyde arttırdığını dile getirdi.

Başkan Beyazgül'ün ardından milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız da birer konuşma yaparak 2019 seçimlerinde Suruçluların yapılan hizmetlere en iyi şekilde cevap vereceğini söyledi.

BİRECİK'TE KAYNARPINAR GÖREVİ ÖZBAKAN'A DEVRETTİ

AK Parti İlçe Kongrelerinin gün içerisindeki ikinci adresi ise Birecik oldu. Birecik'teki kongrede ise mevcut başkan Müslüm Kaynarpınar, tek liste halinde gidilen seçimde görevi Mehmet Özbakan'a devretti. Buradaki programda Başkan Nihat Çiftçi ile AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, görevi devreden Müslüm Kaynarpınar'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Mehmet Özbakan'a ise başarılar diledi.

Edessa TV Haber Merkezi

24 Ara 2017 - 09:36 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.