AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları başkanı değişti

www.edessat.com

AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları başkanı değişti
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli AK Parti Karaköprü İlçe Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresine katıldı. Kongrede Konuşan Başkan Baydilli, Ak Parti'nin en önemli hizmetlerinden birinin gençlere önem vermesi ve gençlerin önünü açması olduğunu söyledi.

AK Parti Karaköprü İlçe Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi gerçekleşti. Karaköprü Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan kongreye Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katılım gösterdi. Programa Başkan Baydilli'nin yanı sıra, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.

Kongrede konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Baydilli, "Bu ülkenin yapı taşlarından biri ve ülkeyi ayakta tutan unsurlardan biri gençliktir. Bu ülkenin gelişmesi, önemli yerlere gelmesi için en önemli ham madde gençliktir. Bu ham maddeyi iyi bir şekilde kullanmanın yolu eğitimden geçiyor. Gençliği en iyi şekilde değerlendirirsek ülke hak ettiği yere gelir" diye konuştu.

Başkan Baydilli şöyle devam etti: "AK Parti'nin gençler için en önemli hizmeti gençlere hak vermesi ve önünü açmasıdır. Cumhurbaşkanımız gençlerin de söz sahibi olması için seçilme yaşını 25'e sonra yeni sistemle birlikte 18'e indirdi. Bunun nedeni de Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız gençliğe önem veriyor. Ben de gençlik kollarından gelen bir kardeşinizim. Gençlerden isteğimiz kendisini en iyi şekilde yetiştirerek dışarıda Ak Partiyi ve ülkeyi en iyi şekilde temsil etmesidir. 15 Temmuz'da kendini tanklara, kurşunlara siper eden gençlerimiz olduğunu gördük. Bu ülkenin geleceği için kendini siper eden, mücadele eden gençlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Yapılan kongrenin gençlere ve Karaköprü'ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Kongrede Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına görev süresi dolan Mehmet Eriş'in yerine Ramazan Uma seçildi.

11 Kas 2017 - 15:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.