Başkan Adayı Hekimoğlu, seçim çalışmalarında

Başkan Adayı Hekimoğlu, Sarayönü esnafını ve İnşaat Mühendisleri odasını ziyaret etti

Saadet Partisi Haliliye Belediyesi Başkan Adayı, Ecz. Mustafa Hekimoğlu’nun bu günkü durağı, Köprübaşı ve Sarayönünde bulunan esnaf ve vatandaşlar oldu.

Esnaflarla tek tek konuşan Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, esnafın çok zor durumda olduğunu ve ekonomik krizin bir çok esnafı iflas ettirdiğini ve bir çoğunu da iflasın eşiğinde olduğunu vurgulayarak esnafın ekonomik olarak desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, ayrıca Haliliye ilçesindeki çalışmaların dur durak demeden 31 Mart akşamına kadar devam edeceğini ifade ederek bu şehre ve bu ilçeye hizmet etmek istediğini sözlerine ekledi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına son sürat devam eden ve vatandaşlardan almış olduğu güçle çalışmalarına aralıksız bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, Esnafın vatandaşların da değişimden yana olduğunu ifade etti.

Esnaf gezisinin ardından Başkan Adayı Hekimoğlu’nun ikinci durağı Şanlıurfa İnşaat ve Mühendisler odası temsilciliğini ziyaret etmek oldu.

İl temsilcisi Sayın: Zeki Yıldırım ve yönetimi ile bir araya gelen Hekimoğlu, Şehrimizdeki Başkan Adayı Hekimoğlu, Yarın akşam Saat: 22:00 da Kanal Urfa, Edessa tv ve Güneydoğu tv de ortak yayınlanacak olan gündem özel programında Haliliye için projelerini anllatacağını ifade etti.

Edessa TV Haber Merkezi

22 Mar 2019 - 18:03 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.