Başkan Canpolat:Hakk'ın Yolunda Halkın Rızası İçin Çalışacağız(Videolu)

Başkan Canpolat:Hakk'ın Yolunda Halkın Rızası İçin Çalışacağız(Videolu)

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan Ayı dolayısıyla AK Parti Haliliye İlçe Teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleri ve Haliliye İlçesi merkez mahalle muhtarları ile iftarda bir araya geldi. İftar öncesi konuşma yapan Başkan Canpolat, “Hakk’ın yolunda halkın rızası için var gücümüz ile tek yumruk olarak tüm teşkilatımız, tüm muhtarlarımız, tüm meclis üyelerimiz, tüm dostlarımız ile vatandaşlarımızın memnuniyeti için gece, gündüz çalışacağız” dedi.

Başkan Mehmet Canpolat, Ramazan Ayı dolayısıyla AK Parti Haliliye İlçe Teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleri ve Haliliye İlçesi merkez mahalle muhtarları ile iftarını birlikte yaptı. Başkan Canpolat’ın eşi Fethiye Canpolat ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu’nun da katıldığı programda iftar öncesi konuşma yapan Başkan Canpolat, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Halkın mutluluğu için gece, gündüz çalışacaklarının altını çizen Başkan Canpolat, konuşmasında şunları söyledi:

“İnşallah, dün de beraberdik, bugün de beraberiz, yarın da beraber olacağız. Amacımız bir, gayemiz bir, hedefimiz bir; Hakk’ın yolunda halkın rızası için var gücümüz ile tek yumruk olarak tüm teşkilatımız, tüm muhtarlarımız, tüm meclis üyelerimiz, tüm dostlarımız ile vatandaşlarımızın memnuniyeti için gece, gündüz çalışacağız. Hepimiz biriz, hepimiz beraberiz diyorum. Sizler, sahadaki gözümüz, kulağımızsınız. Bizim elimiz, ayağımızsınız. Biz, sizler ile varız; ya sizler ile büyüyeceğiz veya sizler ile küçüleceğiz. Ama biz, hep bugüne kadar hiçbir şekilde nefsani davranmayıp, hep istişareye açık, hep eleştiriye açık ve ortak akıl ile beyaz fırtınası ile mantık yürüterek, hareket etmiş insanlar olarak, bundan sonraki süreçte de Haliliye’nin menfaati doğrultusunda, Haliliye halkının çıkarları, mutluluğu doğrultusunda geçmişte olduğu gibi hiçbir nefis gözetilmeden birlik ve beraberlik içerisinde ortak paydada, ortak akıl ile inşallah sizler ile sık sık bir araya gelip, görüşlerinizi, fikirlerinizi alıp, sizleri misafir edip, Şanlıurfa için Haliliye için hizmetlerimize devam edeceğiz.”

“RAMAZAN AYI HALİLİYE’DE YAŞANIR”

Başkan Mehmet Canpolat, konuşmasında Haliliye Belediyesi olarak Ramazan Ayı dolayısıyla yaptıkları çalışmalara ilişkin de bilgiler vererek, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Haliliye’de Ramazan Ayı dolayısıyla belediyemiz birçok etkinlik düzenliyor. İlk bir hafta, Rabia Meydanında yaklaşık iki bin kişilik iftar yemeği, Ramazan Ayı boyunca devam eden Haliliye’deki yardıma muhtaç ailelerin evlerine servis edilen iftar yemekleri devam ediyor. Hastanelerde, hasta yakınlarına da Ramazan Ayı boyunca iftar yemekleri önlerine Haliliye Belediyemiz tarafından götürülüyor. Şanlıurfa’da Ramazan Ayı, maneviyat iklimi diyoruz; en güzeli Haliliye’de yaşanır. Haliliye Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, çeşitli gün ve günlerde 12 program ile Şanlıurfa’nın, Haliliye’nin çeşitli mahallelerinde vatandaşlarımız ile buluşmaya, onların gönüllerini fethetmeye devam ediyoruz. Gönüllerinize talibiz, dualarınıza talibiz.”

Başkan Canpolat’ın ardından konuşan İlçe Başkanı Aksu da, “İftarda bizi buluşturduğu için Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’a teşekkür ederiz. Dediğimiz gibi dün de beraberdik, bugün de beraberiz, yarın da beraber olacağız. Birlikte başaracağız dedik” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından okunan ezan ile birlikte davetliler orucunu açtı.

Edessa TV Haber Merkezi

15 May 2019 - 15:32 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.