Başkan Canpolat,İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediyor

Başkan Canpolat,İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye İlçesindeki ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye devam ediyor. Şair Nabi ve Bamyasuyu Mahallelerini ziyaret eden Başkan Canpolat, hem esnaf ile bir araya geldi hem de ihtiyaç ve talepleri yerinde tespit etti.

“Haliliye için canla başla” sloganı ile göreve başladığı günden itibaren hem vatandaşlar ile bir araya gelip hem de ihtiyaçları yerinde tespit eden Başkan Mehmet Canpolat, mahalle programlarını da devam ettiriyor. Programları kapsamında sabahın erken saatlerinde mesaisine Şair Nabi Mahallesini ziyaret ederek başlayan Başkan Canpolat, Şair Nabi Mahalle Muhtarlığında Muhtar Hüseyin Çiçek ile bir araya geldi. Mahalledeki çalışmalar ile ilgili Muhtar Çiçek ile görüşen Başkan Canpolat, daha sonrada mahallede incelemelerde bulundu. Tespit ettiği ihtiyaçlar ile ilgili birim müdürlerini arayarak talimatlar veren Başkan Canpolat, esnaf ve vatandaşlar ile de sohbet etti.

Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Başkan Mehmet Canpolat, “Bugün mahalle ziyaretlerimiz kapsamında Şair Nabi Mahallemizi gezdik. Muhtarımızı ziyaret edip, muhtarımız ile birlikte mahallemizin sokaklarında, parklarında incelemelerde bulunduk. Çeşitli ve gerekli talimatlarımızı verdik. İleriye dönük yapacağımız projelerimizi muhtarımız ile paylaştık. Esnafımızı ziyaret ettik. İnşallah, Haliliye ve Şanlıurfa’daki vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için Haliliye Belediyesi olarak var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhtar Hüseyin Çiçek ise yaptığı açıklamada, “Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’a teşekkür ederim. Sabahın erken saatinde beni aradı ve ziyaretimize geldi. Mahallemizin taleplerini ve ihtiyaçlarını başkanımıza ilettim. Başkanımız da, hemen gerekli müdürlerini arayarak talimatlarını verdi” diye konuştu.

Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra Bamyasuyu Mahallesine geçti. Burada Mahalle Muhtarı Mustafa Bağış tarafından karşılanan Başkan Canpolat, Necmettin Cevheri Parkında incelemelerde bulundu. Muhtar Bağış’ın da mahalle sakinlerinin taleplerini ilettiği Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bamyasuyu Mahallemizde, Muhtarımız Sayın Mustafa Bağış ile birlikte mahallemizin sokaklarını, caddelerini gezdik. Eksiklerimiz ile ilgili olarak yerinde talimatlarımızı verdik. Geleceğe yönelik olarak da, yapmayı düşündüğümüz iş ve işlemlerimizi muhtarımız ile paylaştık. İnşallah, tüm mahallelerimizde olduğu gibi Bamyasuyu Mahallemizi de güzelleştireceğiz.”

Muhtar Mustafa Bağış da, ziyaretinden dolayı Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Başkan Canpolat, temaslarının ardından mahalleden ayrıldı.

Edessa TV Haber Merkezi

02 May 2019 - 14:06 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.