Başkan Kuş, Şanlıurfa'ya Akın Eden Turistlerle Yakından İlgilendi

Başkan Kuş, Şanlıurfa'ya Akın Eden Turistlerle Yakından İlgilendi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa’ya ve Eyyübiye’ye gelen yerli ve yabancı turistlerle yakından ilgilenip misafirperverlik örneği sergiledi.

Yaz turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Şanlıurfa’ya binlerce yerli ve yabancı turist akını başladı. Şanlıurfa’ya gelen ve kentin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret eden misafirlere Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ta eşlik etti. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte Balıklıgöl platosuna ve tarihi çarşılara gelen misafirleri ziyaret eden Başkan Kuş, turistlerle yakından ilgilendi. Bölge esnafıyla da görüşen Başkan Kuş ve beraberindekiler iletilen talepleri de yerinde dinledi. Gelen misafirlere gittikleri yerlerde Şanlıurfa’yı anlatmalarını ve tanıtmalarını isteyen Başkan Kuş, “ Gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamamız gerekiyor dedi.

Şanlıurfalı vatandaşlara ve esnafa gelen misafirlere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Bugün Şanlıurfa turist anlamında tarihi günlerinden birini yaşıyor. Binlerce yerli ve yabancı turist Şanlıurfa’ya geldi. Bizler de özellikle Balıklıgöl platosuna akın eden turistlerimizi ve esnafımızı ziyaret ettik. Bu vesileyle birçok turist kardeşimizle de istişare etme fırsatımız oldu. Ben buradan esnaf kardeşlerimize ve Şanlıurfalı hemşerilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bir takım eksiklikler olduğunu da gözlemledik. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanımızla el ele vererek bu eksiklikleri de hızlı bir şekilde gidereceğiz. Şanlıurfa’nın turizm şehri olması münasebetiyle turizm şehrine yakışır hizmetleri de ivedi bir şekilde hizmete geçireceğiz. “ dedi.

Edessa TV Haber Merkezi

02 May 2019 - 12:23 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.