Başkan Yıldız, İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

.

Başkan Yıldız, İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız başkanlığında ilçe başkanları istişare toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevi tevdi edilen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam saatlerinde GAP TAEM’de AK Parti Şanlıurfa İlçe Başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Yıldız ilçelerin durumu ve 24 Haziran seçimleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişte Şanlıurfa’da yapılacak olan yeni dönem atılım çalışmaları, ilçelerin siyasi ve fiziki durumları, mevcut sorunlar ve çözüm önerileri gibi birçok konu hakkında kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yıldız; “AK Parti toplumun ihtiyaç duyduğu bütün alanlarda reformlar yapmayı sürdürüyor. Bizde Şanlıurfa’da yeni dönemde hem merkez hem de ilçelerimizde yeni reformlarla Şanlıurfa’mızı Türkiye’nin yaşanabilir en güzel şehirleri arasında görmek için ilçe başkanlarımızla kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Şanlıurfa’da partimizin çıtasının yükselmesi adına merkez ve ilçe başkanlarımızla bir ekip olarak çalışıyoruz. İnşallah daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Katılımlarından dolayı bütün İlçe Başkanlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Yıldız, Yaklaşık 4 saat süren toplantıda ilçe çalışmaları ve ilçelerin durumu hakkında ilçe başkanlarından brifing aldı.

Edessa TV Haber Merkezi

28 Tem 2018 - 12:05 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.