Beyazgül Tapşık'ın seçim bürosu açılışında (videolu)

Beyazgül Tapşık'ın seçim bürosu açılışında

31 Mart yerel seçimlerine artık sayılı günler kala AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e destekler çığ gibi büyüyor.

AK Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e destek amacıyla Karaköprü Belediye Meclis Üye Adayı İbrahim Tapşık’a ait seçim bürosu açılışı yoğun ilgiden dolayı açık hava mitingine dönüştü.

26. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin’in de katılarak destek verdiği seçim bürosu açılışında konuşan Karaköprü Belediye Meclis Üye Adayı İbrahim Tapşık, AK Parti’ye ve adaylarına destek amacıyla açılışını yaptığı seçim bürosunun kentimize hayırlara vesile olmasını diledi.

31 Mart yerel seçimlerinde sandığa giderken iyi düşünmemiz gerektiğini belirten Karaköprü Belediye Meclis Üye Adayı İbrahim Tapşık, “31 Mart yerel seçimlerinde 5 yıl düşünmek yerine 5 dakika düşünün ve elinizi vicdanınıza atarak doğruya oy verin” dedi.

BEYAZGÜL: ŞANLIURFALI OYNANAN OYUNLARI ARTIK BİLİYOR

Karaköprü Belediye Meclis Üye Adayı İbrahim Tapşık’a böylesi bir atmosferde seçim bürosu açılışı yaptığı için teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin

Beyazgül, “Şanlıurfa artık oynanan oyunları biliyor. 31 Mart öncesinde kapalı kapılar arkasında yapılan ittifakları biliyor. 31 Mart yaklaştıkça bunun memleket meselesi beka meselesi olduğunu biliyor.

Ama her şeye rağmen bir şeyi bilemiyoruz ya da aklımız almıyor. %29’luk oyu olan bir parti %1’lik bir oya sahip bir siyasi partinin arkasına saklanıyor. Ne gerek var buna. Bunu çözen veya anlayan var mı?. Ama burası Urfadır. Onlara en güzel cevabı 31 Mart’ta verecektir. Bu kent yanlışı kabul etmez. Hepimiz biliyoruz ki 31 Mart’tan sonra hayat normale dönecektir” diye konuştu.

Seçim bürosu açılışına katılan 26. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin,açılışı yapılan seçim bürosunun hayırlı olmasını dilerken bundan sonraki süreçte kapı kapı dolaşarak AK Partiye ve AK Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e büyük destek vermemiz gerektiğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından Karaköprü Belediye Meclis Üye Adayı İbrahim Tapşık’a ait seçim bürosu görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Edessa TV Haber Merkezi

18 Mar 2019 - 12:00 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.