Beyazgül’e Esnaf ve Gençlerden ilgi

Beyazgül’e Esnaf ve Gençlerden ilgi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde özellikle gençler başta olmak üzere herkesten sıcak ilgi ve sevgi görüyor.

AK Parti Başkan adayı Av. Beyazgül, özellikle gençlerin sevgi gösterilerinin kendilerini mutlu ettiğini,kendisinin de bu sevgiye ve vatandaşlarımızın ilgisine layık olacağını söyledi.

Ülkemiz sizinle küresel güç olacak

Gençlerle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Gençlik gelecek demektir. Bizlerde geleceğimiz olan bu gönlü güzel gençlerimizle her fırsatta buluşuyoruz. Gayemiz gençliğimize huzurlu ve mutlu olabilecekleri bir kent emanet etmektir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi;Sevgili Gençler. Siz, 2053 ve 2071 hayalimizi emanet ettiğimiz geleceğimizsiniz. Doğruyu sizinle beraber tartışıp, hayata geçireceğiz. Yanlışları sizinle birlikte tespit edip, düzelteceğiz. Ülkemiz sizinle küresel güç olacak. Her zaman sizlerin desteğini bekliyoruz. Bizler sizleri için, yarınlarımız için çalışıyoruz” dedi.

Durmak yok hizmetlere devam

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında AVM’de esnaf ziyareti yapan AK Başkan adayı Av.Beyazgül, “Piazza Alış Veriş Merkezinde esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek destek ve dualarını istedik.

Halkımızın teveccühü bizleri mutlu ediyor. Piazza AVM yönetimine de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Halkımızın sevgi ve ilgisine layık olacağım.

Daha güzel yaşanabilir bir Şanlıurfa’mız için, Güneydoğu’nun parlayan, gelişen ve yükselen değeri büyük Şanlıurfa yolunda, durmak yok AK hizmetlere devam inşallah” diye konuştu.

Proje Tanıtım Toplantısına davetlisiniz

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Cumartesi günü

GAP TEM’de düzenleyeceği “Proje Tanıtım Toplantısı”na bütün halkımızın davetli olduğunu söyledi.

Edessa TV Haber Merkezi

15 Mar 2019 - 14:41 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.