Eski Başkan Beyazgül'den yeni başkan Yıldız'a ziyaret

.

Eski Başkan Beyazgül'den yeni başkan Yıldız'a ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın


AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’a yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Son olarak AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’ı bir önceki dönem AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı görevinde bulunan Zeynel Abidin Beyazgül ziyaret etti.

Bir önceki dönem AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını yürüten Zeynel Abidin Beyazgül Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan yeni dönem AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Zeynel Abidin Beyazgül; “Daha önce vekaleten görev yapan İl Başkanımıza bundan bir müddet önce asaleti verilmiştir. Biz kendisini tebrik ediyoruz. Başarılarını devamını diliyoruz. Bu vesile ile bütün yönetimimize vekillerimize, teşkilatımıza hepsine başarılar diliyoruz. Tabi bizim yokluğumuzda önemli bir seçimi ki ben buna asrın seçimi diyordum bu seçimi geçirdiler. Teşkilatımızın ve Urfa halkımızın bizim üzerimizdeki emekleri çok büyüktür. Hiçbir zaman AK Partimizi cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadılar. Sıcak havalarda, soğuk havalarda, yağmurlu günlerde, 15 temmuzda halkımız birlik ve beraberlik içerisinde olmuş ve Urfamızı güçlü tuttu. İnşallah bugünden sonrada bu birlikteliğimizin devam etmesi hepimizin arzusudur. Çünkü biz şuna inanıyoruz ki bir memlekete bir değer katarsak bu birlik ve beraberlikten geçer. Bahattin kardeşimiz ve teşkilatımızın önemli bir kısmıyla uzun bir süre beraber çalıştık. Arkadaşlarımız gerçekten değerli insanlar Urfa’ya büyük katkıları olmuştur. Teşkilatın bir özelliği vardır teşkilat çok öne çıkarmaz ben buradayım demez ben teşkilatların içerisinden biri olarak şunu her zaman görürüm işin içerisinde, mutfağında çok önemli, çok güzel çalışmalar olur ama bunlar bilinmez. Ben başta İl Başkanımız tüm vekillerimiz ve emeği geçen bütün kardeşlerimize teşkilat mensuplarımıza ve en önemlisi de bizi kalpten yürekten sevdiğine inandığım Urfa halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ebetteki bu şehirde yaşamaya devam edeceğiz, elbette ki birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edeceğiz bu görevler işte bir varmış bir yokmuş herkes için tarihte bu böyledir konuşulur Hz. Süleyman’a kalmadı bu dünya denir. Bugün bu görevler bir kardeşimize verilir o inşallah layıkıyla yapar bir gün bir başkası alır. Önemli olan işte bu kubbede hoş bir seda bırakmaktır. İnşallah Allah bize bunu nasip etmiştir. Ben tabi bu vesile ile Urfa halkımızdan da helallik dilemek istiyorum, teşkilatımızdan da uzun süre beraber çalıştık emekleri, gayretleri, zahmetleri çok olan Urfa halkımızın haklarını helal etmesini diliyorum. Yine teşkilatımızın bütün kademeleri özveri ile çalıştılar.”


AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız konuşmasında; “Öncelikle ziyaretleri için çok değerli başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Dört yılı aşkın bir süre İl Başkanlığımızı, komutanlığımızı yaptı bizler kendisiyle çalışmaktan, kendisiyle olmaktan her zaman büyük bir mutluluk ve gurur duyduk. Göreve geldiği günden bu yana Şanlıurfa’da partimizin kurumsallaşması adına her türlü gayreti ve çabayı en yüksek seviyede göstermiştir. 7 Haziran, 1 Kasım, 16 Nisan üç tane olağanüstü kongre, bir darbe, yani görev yaptığı dört yıllık süre içerisinde çok büyük seçimler ve Genel Kurullar atlattı büyük bir başarıyla. Bunlar tabi bizim şevkimize heyecanımıza, azmimize, dinamiklerimize bir temel taşı oluşturdu. Sayın Başkanımızın bırakmış olduğu bayrağı bizler Şanlıurfa’mızda daha da nasıl yükseğe çıkarırızın telaşı içerisindeyiz. Kendisinin bize açmış olduğu yolda ilerlediği hedefler doğrultusunda Allah’ın izniyle kendisinin de verdiği vereceği desteklerle birlikte çıtayı daha da yükselteceğimize emin olsun.

Gözü arkada kalmasın. Kendisi görev süresi boyunca yönetim kurulunda yer alan tüm arkadaşlarımızla birlikte her zaman bize rehberlik etti. Bir Başkanlıktan ziyade bir baba şefkati , bir büyük şefkati gösterdi. Bilgi, birikim ve donanımını bizlerle paylaşmaktan hiçbir zaman geri durmadı. Bir kez daha ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Edessa TV Haber Merkezi

01 Ağu 2018 - 17:10 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.