Eski Milletvekili Ayhan'ın son paylaşımı dikkat çekti

.

Eski Milletvekili Ayhan'ın son paylaşımı dikkat çekti
Haber albümü için resme tıklayın

2 Dönem HDP'den Şanlıurfa Milletvekilliği yapan İbrahim Ayhan, Kuzey Irak'ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

TBMM 24 ve 25. dönem Milletvekili olan Ayhan'ın son paylaşımının ölümle ile ilgili olması da dikkat çekti. Ayhan, Ölümünden 48 gün önce resmi twitter hesabından "Yorulmamaktan başka bir şey yapılmayan, yorgun zamanlardan geçiyoruz "diyerek, Alman felsefeci Adorno'nun "Çarpıtılmamış yaşamın geriye kalan imgesi ölümdür" sözünü paylaşmış.

Şanlıurfa'da toprağa verilecek olan Eski Milletvekii Ayhan'ın cenazesi, eşi Reza Ayhan tarafından Kuzey Irak'tan alınacak.


Edessa TV Haber Merkezi

20 Eyl 2018 - 11:51 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.