Fakıbaba ve Canpolat Yunus Emre Caddesini gezdi(videolu)

Fakıbaba ve Canpolat Yunus Emre Caddesini gezdi

31 Mart yerel seçimlerinde hem Büyükşehir hem de ilçe adaylarına destek vermek amacıyla saha çalışmalarına ağırlık veren GTH Eski Bakanı, Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Başkan Adayı Canpolat ile birlikte Haliliye İlçesinde Yunus Emre Caddesini gezdi esnaflardan ve vatandaşlardan destek istedi.

24 Metre olarak bilinen Yunus Emre Caddesinde Haliliye İlçe Başkanlığı önünde başlayan gezi kapsamında GTH Eski Bakanı, Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat bölge esnafını teker teker ziyaret ederek onlarla görüş alışverişinde bulundu.

Oldukça samimi diyalogların yaşandığı gezinin ardından bir açıklama yaparak 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala desteklerinden dolayı GTH Eski Bakanı, Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya teşekkür eden AK Başkan Adayı Canpolat, “İlçe teşkilatımız ve Bakanımız Fakıbaba’nın katımıyla İlçe Başkanlığımızın olduğu Yunus Emre caddesini geziyoruz. Esnafımızın bizlere gösterdiği teveccüh ziyadesiyle bizi mutlu etmiştir.

Biz kendilerine bu desteklerinden dolayı minnettarlık duyuyoruz.

Şanlıurfa için Haliliye için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi. GTH Eski Bakanı, Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ise Yunus Emre Caddesi esnaflarıyla hasret giderdiklerini belirterek, AK Partiye ve adaylarına destek ve dua istediklerini kaydetti.

GTH Eski Bakanı, Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Haliliye Başkan Adayı Canpolat’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden esnaflar AK Partiye tam destek vereceklerin sözünü verdi.

Edessa TV Haber Merkezi

22 Mar 2019 - 17:16 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.