HÜDA PAR'da iki ilçede kongre heyecanı

www.edessatv.com

HÜDA PAR, Şanlıurfa’nın Bozova ve Birecik ilçe teşkilatlarında kongreye giderek, ildeki son ilçe kongrelerini tamamladı.

HÜDA PAR Şanlıurfa’da Ekim ayından bu yana devam ettiği ilçe kongrelerine Bozova ve Birecik ilçe teşkilatlarında kongreye giderek, ildeki son ilçe kongrelerini tamamlamış oldu.

Bozova ve Birecik İlçe Kongrelerine katılan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, gerçekleştirilen kongrelerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Ekim ayı içerisinde Siverek, Eyyübiye, Haliliye, Suruç, Ceylanpınar, Viranşehir, Hilvan, Akçakale, Karaköprü, Bozova ve son olarak Birecik ilçesinde 2’nci olağan kongrelerini tamamladıklarını söyleyen HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, İl Kongresinin de Ocak ya da Şubat ayı içerisinde yapacaklarını söyledi.

Kongrelerin değişim ve dönüşüm açısından önemli bir adım olduğunu söyleyen Yalçın, halkın sorun ve sıkıntılarını daha gür bir seda ile dile getirmek adına nöbet değişimi olduğunu ifade etti.

Siyaset yolunun zahmetli ve uzun soluklu olduğunu sözlerine ekleyen Yalçın, “İlçe kongrelerimiz başta ilçelerimize, Şanlıurfa’mıza, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olsun. Malumunuzdur Ekim ayı boyunca ilçe kongrelerimizi icra ediyorduk. Bozova ve Birecik ilçe kongrelerimizle birlikte elhamdülillah ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunuyoruz. Allah kısmet ederse Ocak ya da Şubat ayında İl kongremizi icra edecek ve kongre sürecini bitireceğiz inşallah. Kongreler değişim ve dönüşüm adresidir. Siyaset yolu zahmetli ve yorucu bir yoldur. Yükü ağır olduğu gibi yolu da uzundur. Memleketimizin HÜDA PAR’a ihtiyacı olduğunu görüyoruz.” şeklinde konuştu.

Kongre seçimlerinin ardından HÜDA PAR Bozova İlçe Başkanı Mustafa Bayram güven tazelerken, Birecik eski İlçe Başkanı İbrahim Halil Barlak görevini Murat Çimender’e devretti.

Yoğun katılımın olduğu kongreler, karşılıklı iyi dilek ve başarı temennileri ile son buldu.

31 Eki 2017 - 11:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.