Mesçi ailesinden AK Parti Başkan Adaylarına destek(videolu)

Mesçi ailesinden AK Parti Başkan Adaylarına destek

Şanlıurfa’nın tanınmış ailelerinden Mesçi ailesi, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’ye ve başkan adaylarına destek vermek amacıyla geniş katılımlı bir toplantı düzenledi.

Mehmet Mesçi ve oğullarının organize ettiği, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve Halilliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat’ın katıldığı toplantıda AK Parti Başkan adaylarına tam destek sözü verildi.

BEYAZGÜL: İŞ DÜNYASIYLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığı gibi kentteki işsizlik sorununun çözümü için istihdama ağırlık vereceğini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Bunu nasıl mı yapacağız. İş dünyasını Şanlıurfa’ya davet ederek bölgeye yatırım yapmalarını sağlayacağız.

Çünkü işsiz kardeşlerimin iş bulmalarına önderlik yapacağım. Onların işsiz olması beni de mutsuz ediyor. Cumhurbaşkanımızın desteğiyle biz huzur kenti Şanlıurfa’da hangi sorunu oturupta çözemeyiz ki?” dedi.

BEYAZGÜL: İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ NASIL UCUZ KONUT SAHİBİ YAPABİLİRİZ

Özel sektörle masaya oturarak işçilerimizi ve dar gelirli aileleri nasıl ucuz konut sahibi yapabiliriz sorusuna yanıt arayacaklarını söyleyen Av. Beyazgül, “ Şanlıurfa’da dar gelirli kardeşlerimiz çok. Bizim kendi işçi kardeşlerimizde var.

Onları özel sektör ve TOKİ aracılığıyla nasıl konut sahibi yaparız bunun araştırmasını yapacağız. Çünkü evi olmayan işçimiz mutlu olamaz.

Mutlu olamayan işçiyle biz memleket adına iyi işler yapamayız” ifadelerini kullandı.

CANPOLAT: AK PARTİ HİZMETLERİYLE HALKIN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞTUR

AK Parti’nin AK belediyelerin hizmetleriyle halkın gönlünde taht kurduğunu belirten Halilliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, “İnşallah AK Partiye olan bu teveccüh devam edecektir.

Sizler daima AK Partinin yanında durdunuz. Bundan sonra ise istikrarın devamı için tekrar AK Parti’ye destek verelim. 31 Mart’ta sandıklara giderek oyumuzu AK Partiye ve AK Parti adaylarına atalım.

Bizim insanlarımızın kafasını kimse karıştıramaz ve topraklarımızı da karıştıramaz” diye konuştu.

Edessa TV Haber Merkezi

22 Mar 2019 - 12:41 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.