MHP'den Şanlıurfalı eski başkana adaylık teklifi

MHP'den Şanlıurfalı eski başkana adaylık teklifi

AK Parti ile yerel seçimde ittifak yapmama kararı alan MHP, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek’i listesine aldı.

MHP Genel Merkezi'nin başkente aday olarak AK Partili eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'i düşündüğü belirtildi.

MHP'nin Gökçek ile henüz bir görüşme yapmadığı öğrenilirken, isminin Genel Merkez'de müzakere edildiği aktarıldı. Her ilde kazanmak için kolları sıvayan MHP, adayları belirlemek için bir komisyon kurdu.

Komisyon belediye başkan adaylarını belirleme sürecine başladı. Bu kapsamda 1398 belediye başkanı adayını seçerken de halk nezdinde sevimli, güvenilir, halka hizmet etmiş isimlere öncelik verildiği ifade edildi.

MHP, her seçim bölgesinde kazanmayı, kazanamasa da en çok oyu almayı hedef olarak belirledi. Melih Gökçek isminin de bu anlayıştan yola çıkarak düşünüldüğü öğrenildi.


25 Eki 2018 - 09:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.