Türk Bayraklı yaşlı kadın toplantının ilgi odağı oldu

.

Türk Bayraklı yaşlı kadın toplantının ilgi odağı oldu
Türk Bayraklı yaşlı kadın toplantının ilgi odağı oldu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısı GAP TEAM konferans salonunda gerçekleşti.

Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye Başkanları, AK Parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GAP TEAM Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Türk Bayrağıyla gelen yaşlı bir kadın, İlçe Danışma Meclisi Toplantısında ilgi odağı oldu. Her fırsatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini gösteren yaşlı kadın, Tarım Bakanı Fakıbaba'nın da ilgisini çekti. AK Parti ve Cumhurbaşkanı'na olan sevgisi nedeniyle toplantıda büyük ilgi gören yaşlı kadını görmek isteyen Fakıbaba, yaşlı kadına sarılarak verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.


Edessa TV Haber Merkezi

24 Şub 2018 - 12:10 - Siyaset

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.