Başkan Beyazgül:''Şanlıurfalı Gençler Çok Şanslı''(Videolu)

Başkan Beyazgül:''Şanlıurfalı Gençler Çok Şanslı''(Videolu)

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, spor camiası ile bir araya geldi. Profesyonel spor temsilcilerinden amatör spor kulübü temsilcilerine, eski hakemlerden spor yorumcularına kadar her kesimle istişarede bulunan Başkan Beyazgül, "Böylesine genç bir nüfusa sahip Şanlıurfa'mızda spora ulaşmayan genç bırakmayacağız" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, toplumun her kesiminden vatandaş ve temsilcilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Göreve başladığı günden bu yana sivil toplum kuruluşlarına yönelik istişare toplantıları düzenleyen Başkan Beyazgül'ün dünkü konuğu bu kez spor camiası oldu.

Başkan Beyazgül'ün ev sahipliği yaptığı toplantıya AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfaspor Eski Kaptanlarından Recep Kutluay, ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Başkanı İsmail Gökhan, Eski Hakem Serdar Tatlı, spor yazarları ve spor programı yapımcıları ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri katıldı.

"ŞANLIURFA'DAKİ TÜM GENÇLERİMİZ SPORUN HER BRANŞINA ULAŞMALI"

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyacaklarını belirten Başkan Beyazgül, toplantının ardından yaptığı değerlendirmesinde "Şanlıurfa'da spor camiası ile bir araya geldik. Spora ilişkin tüm konuları ele alarak bir toplantı düzenledik. Şanlıurfaspor'dan amatör sporların geleceğine yönelik her türlü istişarede bulunduk. Arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu daha bir başlangıç. İlerleyen süreçlerde yine sporun her branşında sporcu, yönetici ve ilgili arkadaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.

Konuklar da yaklaşımından dolayı Başkan Beyazgül'e teşekkür etti.

Edessa TV Haber Merkezi

02 May 2019 - 11:12 - Spor

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.