Hentbol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

www.edessatv.com

Hentbol turnuvasında şampiyonlar belli oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafında düzenlenen 2017-2018 eğitim öğretim yılı okullar arası Hentbol müsabakaları sona erdi.

11 Nisan spor salonunda gerçekleştirilen Hentbol müsabakasına Genç Kızlardan 7 takım 77 sporcu katılırken Genç Erkeklerden ise 10 takım 110 sporcu katıldı.

Yoğun ilgi gören Hentbol müsabakası çekişmeli geçerken yapılan mücadele sonunda Genç Kızlarda Karaköprü Maşuk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi il birincisi olurken Genç Erkeklerde Karaköprü Spor Lisesi il birincisi oldu.

Okul Sporlarının öğrenciler üzerinde büyük önem taşıdığını belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, okul sporlarına katılım gösteren okullara teşekkür etti.

Gençlerin okul sporlarıyla takım halinde hareket etmeyi öğrendiğini aktaran İl Müdürü Keşküş, “Gençlerimiz Okul sporlarıyla hem takım halinde hareket etmeyi öğreniyor hem de spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürüyor. Bu nedenle okul sporlarına çok önem veriyoruz. Her geçen gün okul sporlarımıza talep artıyor bu artış beden eğitimi öğretmenlerimizin ve okul müdürlerimizin desteğiyle oluyor bu nedenle okul sporlarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şube Müdürü Murat Bağış ve okul müdürleri takdim etti.

Gerçekleştirilen Hentbol müsabakalarında dereceye giren okullar şöyle;

Genç Kızlar

1- Karaköprü Maşuk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi

2-Viranşehir İbn-i Sina Anadolu Lisesi

3-Viranşehir Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi

4-Hilvan Şair Nabi Anadolu Lisesi

Genç Erkekler

1-Karaköprü Spor Lisesi

2-Haliliye Urfa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi

3-Harran Hayati Harran-i Anadolu Lisesi

4-Viranşehir Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi

21 Kas 2017 - 10:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.