Karaköprü Belediyespor seri peşinde!

.

Geçen hafta evinde Erzin Belediyespor’u deviren Karbel Karaköprü Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Körfez FK’yı da yenerek seri yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 5. Haftasında Kocaeli deplasmanında Körfez FK’ya konuk olacak.

Geçen hafta Erzin Belediyespor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdıran Kırmızı Siyahlı ekip, Körfez FK maçı öncesi hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı nezaretinde kendi tesislerinde Körfez FK maçına hazırlanan Kırmızı Siyahlı ekipte tek hedef deplasmandan 3 puanla dönmek.


Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı, Erzin Belediyespor karşında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Lige istediğimiz gibi başlayamadık. Geçen hafta kendi evimizde Erzin Belediyespor karşısında hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Pazar günü deplasman Körfez FK’yı yenerek ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz” dedi.

Erzin Belediyespor maçında attığı 4 golle maçın yıldızı olan Batuhan Er ise, attığı gollerden çok takımın galip gelmesinin önemli olduğunun altını çizdi.

Emre Demir ise, ligde hiçbir rakibi küçümsemediklerini, Körfez karşısında Erzin maçındaki ciddiyetle çıkıp 3 puan almak istediklerini söyledi.

Erzin Belediyespor karşısında alınan galibiyet takıma ilaç gibi geldiğini ifade eden Şanlıurfalı genç file bekçisi Ebubekir Elihoş, “Kötü gidişin ardından, Erzin karşısında aldığımız galibiyet bize ilaç gibi geldi. İyi bir takım olmamıza rağmen bir türlü istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyorduk. Erzin karşısında gerçek gücümüzü ortaya koyduk. Körfez maçında da iyi oynumuzu sahaya yansıtarak 3 puan la dönmek istiyoruz” dedi.

Karbel Karaköprü Belediyespor’un antrenmanı; yönetim kurulu üyeleri, Necati Topal, Mustafa Kemal Polat, Hamza Bayer, Ahmet Badıllı ve Ferit Çakmaklı takip ederken, Ferit Çakmaklı antrenman sonrası teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulundu.


Edessa TV Haber Merkezi

27 Eyl 2018 - 14:09 - Spor

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.