Karaköprü Belediyespor Telafi Peşinde

Karaköprü Belediyespor Telafi Peşinde

Karbel Karaköprü Belediyespor TFF 3. lig 8. hafta maçında yarın sahasında konuk edeceği Kozan Belediyespor'u mağlup ederek hafta sonu aldığı mağlubiyeti telafi etmek istiyor

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor ligde 8. hafta maçında yarın sahasında konuk edeceği Kozan Belediyespor maçının hazırlıklarını Harran Üniversitesi tesislerinde yaptığı idmanla tamamladı.

Kırmızı siyahlı ekip maç saatini beklerken , bu maçta alacağı galibiyetle hafta sonu Artvin deplasmanında alınan mağlubiyeti telafi etmek istiyor.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, çarşamba günü önemli bir maça çıkacaklarını belirterek tek hedeflerinin galibiyetle ayrılmak olduğunu kaydetti.

Kulüp Başkanı Aslan, "Lige biraz sıkıntılı başladık ama daha sonra üst üste aldığımız üç galibiyetle ligde iyi bir konuma geldik. Cumartesi günü maalesef Artvin'de mağlubiyet aldık. İnşallah yarın oynayacağımız maçta futbolcularımız iyi bir mücadele örneği sergileyerek galip gelecekler. Bu arada tesislerimiz bakımda olduğu için antrenman yapmamız için sahalarını bize açan Harran Üniversitesi Rektörümüze ve yetkililere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı ise Artvin'de işlerin istedikleri gibi gitmediğini ve bir türlü golü bulamadıklarını dile getirerek, "O maç artık geride kaldı. Kozan maçıyla beraber yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. İnşallah alacağımız galibiyetle bu maçı da telafi etmiş oluruz" dedi.

Karbel Karaköprü Belediyespor'un Çarşamba günü Kozan Belediyespor ile 11 Nisan Stadyumunda oynayacağı maç saat 14.00'de başlayacak ve maçı Kayseri Bölgesi hakemi özgür Reha Alıcı yönetecek.

Edessa TV Haber Merkezi

16 Eki 2018 - 09:41 - Spor

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.