Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği'nden Vekillere sitem!

www.edessatv.com

Şanlı Gençlik Taraftarlar Dernek Başkanı Kerim Aktosun ve Tribün lideri İsmail Aslan Geçen hafta Ankara'da oynanan Hacettepe deplasmanı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Şanlı Gençlik Taraftarlar Dernek Başkanı Kerim Aktosun; Vekillerimiz Ankara'da oynanan Şanlıurfaspor karşılaşmasına gelemiyorlarsa, Şanlıurfa'da da hiçbir maça gelmesinler. Türkiye'nin en fazla genç nüfusuna sahip olan bu gençlere neden sahip çıkılmıyor. Dedi.

Şanlı Gençlik derneğinde yapılan açıklamada Başkan Kerim Aktosun şunları söyledi: “Geçen hafta Cumartesi günü çok önemli bir deplasmanımız olan Hacettepe ile maçımız vardı. Cebeci İnönü stadyumu'nda şimdiye kadar oynamamış olan karşılaşmayı neden bu stadyuma verdiler. Hiçbir Can güvenliğimiz olmadan çürük tribünler sallanan demirler bize o statta o şartlar altında bu karşılaşmayı verdiler. Halbuki Ankara'da birçok stadyumlar var. Bu stadyumun verilmesi Urfaspor üzerine oynanan oyunların başlangıcıdır. Ondan sonra diyorlar 15 bin kişilik stada 80 kişi alıyoruz. Urfa'dan giden taraftarlar Sadece bu engellemeler den dolayı stadyuma girebildi. İçeriye girdik takımımızı güzel bir şekilde tribünlere çağırdık. Gayet güzel takımımız oyuna başladı. 8-0 bitecek olan maçı maalesef üzülerek belirtmek istiyorum ki hakem faciası ile yenik kapattık. Olmayan bir penaltı verildi. Rakip futbolcuların gerek takımımıza gerek taraftarlara karşı yapmış olduğu çirkin hareketler tribünleri tahrik edecek hareketler de bulunuldu. Tribünden küçük bir taş atıldı. O taşı atan taraftarı polis bizzat bana bulun dedi. Biz de bulamadık. Hiçbir taşkınlık yok, hiçbir şey yok bu dakikaya kadar. Bu hadiseden sonra taraftara doğru gelen polis memuru tehditvari bir konuşma içerisinde bulundu. Ben de kendisine taş atanı görmedim görmediğim adamı nasıl size teslim edeyim dedim. Bu konuşmadan sonra üzerimize biber gazları ve coplarla saldırıda bulunuldu, çocuklar ezildi. Bizimle aynı tribünde karşılaşmayız seyreden Emin Yetim Başkanım ve Giray Küçük başkanım da bulunuyordu onlara da bu girişimlerde bulunuldu. 5 tane taraftarımız ambulansla hastanelere kaldırıldı. Biz bu hakaretleri bu davranışları beklemiyorduk.

Şanlıurfa Milletvekillerine de seslenen Aktosun; Ankara'da oynanan Şanlıurfaspor karşılaşmasına gelemiyorlarsa, Şanlıurfa'da da hiçbir maça gelmesinler. dedi.

Türkiye'nin en fazla genç nüfusuna sahip olan bu gençlere neden sahip çıkılmıyor? Hangi belediye başkanına gidiyoruzsa birbirlerine gönderiyorlar. Herkes topu birbirinin üstüne atıyor. Biz hepimiz aynı gemideyiz bir tane Urfaspor var başka Urfaspor yok.

20 Kas 2017 - 16:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.