Şanlıurfaspor, Beşiktaş ile eşleşti

Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunda Beşiktaş ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekimine, Federasyon Bahsine yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında dün deplasmanda TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’u 5-0 yenerek bir üst tura yükselen Şanlıurfaspor, kura çekimi sonucunda Beşiktaş ile eşleşti.

5. Eleme turunda toplam 32 takım seri başı sistemine göre eşleşti ve Kazansana Giriş müsabakalar tek maç eleme sistemine göre seri başı takımların sahasında oynanacak.

Müsabakalar 20, 21 ve 22 Aralık’ta oynanacak. Bu turda, 4. Eleme turunu geçen 27 takım ile birlikte Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe, Arabam.com Konyaspor ve Medipol Başakşehir takımları yer aldı.

11 Kas 2022 - 15:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.